Over foodmaster Pejo

ons verhaal

Welkom bij Foodmaster Pejo

Kwaliteit en service staat bij ons op nummer 1 en dat proef je!

Bij ons geniet je van de lekkerste friet en burgers van hoge kwaliteit. Wij raden je zeker aan om eens de Keasbaas te proberen een van onze heerlijke premium burgers en vergeet ook onze huisgemaakte saté niet.
Je mag natuurlijk altijd bij ons blijven eten maar wil je je bestelling afhalen en thuis lekker eten bel ons dan vooraf dan zorgen we dat je bestelling voor je klaar staat wanneer jij het komt ophalen.

Met het mooie weer geniet je op ons terras van de lekkerste burgers, snacks en natuurlijk diverse ijsjes. Schuif je ook aan? Dat zouden we heel gezellig vinden.  

Om ervoor te zorgen dat je altijd bij ons terecht kunt, zijn wij 7 dagen per week open van ‘s ochtend tot ‘s avonds. Zo kan je voor de lunch- en avondeten altijd bij ons terecht. Of natuurlijk voor de lekkere snacktrek tussendoor. Bij Foodmaster Pejo staat de deur altijd voor je open en begroeten we ja natuurlijk met een lach. Tot snel.  

 

Zien we je snel bij Foodmaster Pejo?   

Lees meer

Bij Foodmaster Pejo snack je de lekkerste huisgemaakte saté met krokante frites.

Onze kernwaarden

de frituurcultuur zit in ons bloed

Het product moet altijd lekker zijn. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. De combineren we met versproducten van topkwaliteit. De verrassende smaakcombinaties maken bij Foodmaster het verschil.
 

Gemak dient de mens, daarom bestel je bij Foodmaster altijd lekker snel. Bel vooraf jouw bestelling door en wij zorgen dat het op de afgesproken tijd klaarstaat.

Bij Foodmaster proberen we jouw bestelling altijd zo snel mogelijk klaar te maken. 

accordion